Reviews from Shikon Sushi Veghel

Recent reviews

5.0
Eijkemans
27 June 2022

Het was weeeer zeeeer lekker !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marieke
26 June 2022
Eveline Dumas
23 June 2022

Ik vond het niet smakelijk voorheen was het 👍 bereid door 3 japanese dames maar het kan ook ivm warmte

Engelbert
20 June 2022

Lekker gegeten prima kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Dorien
17 June 2022

De shishi viel uit elkaar. Jammer’ Zeker bij zo’n grote bestelling!

Annemiek Kooper
13 June 2022

Hele lekkere Sushi! Goed geholpen erg klantvriendelijk. Zelfs nog extra gekregen.

Iris
11 June 2022

De sushi kwam 40 minuten te laat. Besteld om om 17:30 te laten bezorgen. Er werd gebeld dat het een kwartier later kwam (wat heel netjes was) maar dit was dus 40 minuten. Er zaten ook geen stokjes, wasabi of sojasaus bij. Normaal heel tevreden maar dit keer viel het echt tegen….

Maas
7 June 2022

Wederom heerlijk gegeten!

Corina
5 June 2022

Hallo eergisteren voor het eerst besteld was super vandaag weer besteld helaas niet tevree. Coquille rol was veel kleiner en ik had zalmtataki besteld kreeg tonijntataki na bellen krijg je 5 euro compensatie terwijl we 16 euro betaald hebben en we geen tonijn lusten dus zeer ontevree en besloten om daarom niet meer te bestellen jammer .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Coco
4 June 2022

Super makkelijke bestelsite. Sushi heel vlug geleverd en ook van goede kwaliteit. Zeker een aanrader bestel vaker.

Marleen
27 May 2022

Superlekker en mooi gemaakt!

Christ Dekker
27 May 2022

Fijne Service. Lekker paling geproefd. oh en natuurlijk heel lekker.

Michèle
27 May 2022

De eerste keer dat ik hier besteld heb en ik ben blij verrast! Hoewel ik regelmatig sushi bestel, was Shikon mij nog niet eerder opgevallen. Het is een kleine, maar wel fijne afhaallocatie. Personeel is vriendelijk! De rollen waren groot en goed gevuld. Ook proefde je de versheid, en dat laat nog wel eens te wensen over als ik dat bij concollega's in omstreken bestel. Als kers op de taart kreeg ik nog een extraatje mee. Niet om gevraagd, maar wel erg gewenst! Ik kom hier zeker terug!

Paul
27 May 2022

Helemaal top! Is wel de betere sushi in Veghel. Fijner van smaak en fraai opgemaakt.

Wiendels
25 May 2022
Leon
23 May 2022

Was weer heerlijk.

Koen
23 May 2022

Bij bestellen was bezorgtijd 19:15. Op de bevestiging werd dit al 19:45. Uiteindelijk 2 uur op m'n bestelling moeten wachten. Sushi was erg lekker maar de netheid kan beter. Grote rol was niet goed gerold waardoor deze bij oppakken uit elkaar viel. Smaak was in elk geval top en omdat de bezorging later was kregen we wel een extra gerecht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda Van Heukelom-Honig
22 May 2022

Gerechten die warm moesten zijn waren net aan nog lauw. Bezorging zeer slordig. Kwaliteit minder dan een tijdje geleden.

Marleen
22 May 2022
Sabrina
20 May 2022
Van Grunsven
12 May 2022

Het was heerlijk met een mooie opmaak

Jacky
9 May 2022

Een grote tegenvaller was het bijproduct nl zoetzure kommer. Op De afbeelding zie je 2 hele komkommers gesneden en het waren maar n paar stukjes in een bakje nog geen halve komkommer en dat voor een flinke prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meriam Vonk
9 May 2022

Heerlijk gegeten, vers en met zorg gemaakt.

Jeroen
8 May 2022

Meeste was koud maar wel lekkere speciale combinaties

Van der Velden
7 May 2022

We hebben heerlijk gegeten. Het was weer super.

Marleen
6 May 2022

De lekkerste sushi en de presentatie is ook nog eens erg mooi!

Dorien
6 May 2022

Heerlijke sushi

Mvdsteen
5 May 2022

Eten is super. Maar wachttijd zwaar slecht. Kon in een half uur gemaakt worden. Na een uur gevraagd hoelang het nog duurde. Ik had maar 2 pokebowls nodig maar er werden er 8 tegelijk klaargemaakt waardoor klanten die een half uur later binnenkwamen veel eerder de deur uit liepen. Graag bestelling voor bestelling afhandelen!!!! Dat scheelt een hoop ergernis

Gijs
5 May 2022

Het was weer heerlijk bedankt

M
4 May 2022

Iets later dan gepland maar de sushi was heerlijk en vers

Ad van Galen
4 May 2022

Heerlijk!

Melanie
2 May 2022

Net zo lekker als altijd, alleen dit keer zat het iets te strak in de verpakking waardoor sommige sushi stukjes snel uit elkaar vielen. En er zaten heel weinig gebakken uitjes op de garnalen rol. Maar verder weer prima van kwaliteit en smaak.

Mr
1 May 2022

Heerlijk en vers 👌👌👌

Catharina
1 May 2022

Verrukkelijk wederom

Nico Wijnen
24 April 2022

Wederom lekkere poke bowl gegeten en shushi

Pascal
23 April 2022

Ik heb een bestelling geplaatst om 19:58 via de website omdat Google aangaf dat Shikon Sushi open was tot 20:30. Vervolgens krijg ik keurig een mail dat ik mijn bestelling kan komen ophalen om 20:00. Maar bij aankomst zag ik dat de winkel compleet verlaten was, geld wel afgeschreven, en niet gebeld of gemaild dat de bestelling niet gemaakt kon worden. Ik zou voorstellen om het bestelsysteem dicht te zetten voordat je het restaurant sluit, en de mensen in te lichten alvorens je naar huis gaat. De sushi is hier altijd goed, maar verwachtingsmanagement gaat in dit geval mis.

Marjolein Versteeg
17 April 2022
Van Grunsven
16 April 2022
S
2 April 2022

Heerlijk. Lekker vers en zeer grote sushi’s. Weer veel te veel besteld, maar alles is ook zo lekker.

Sandra de Rooij
30 March 2022

Super lekkere Sushi! De lekkerste afhaal sushi die ik ken. Je proeft dat alles erg vers is. Zeker een aanrader.

Michel van Lieshout
26 March 2022

Super lekker!! Aanrader

Shirley
13 March 2022

Ik was aangenaam verrast. Wat een zorg zit er in de bereiding van deze hapjes. Echte kunstwerkjes. En om je vingers bij op te eten :)

Elaine
13 March 2022

"dit zijn net kunstwerkjes," zei m'n man. Nu nog bezorgen in Schijndel en je hebt er een paar vaste klanten bij 😄

Martijn
6 March 2022

Best shushi in town

MR
5 March 2022

Heerlijk ook de kinder sushi box was 👌

Yolanda
5 March 2022

Super

Frank Sebregts
3 March 2022

Het was allemaal van goede kwaliteit En smaakte heerlijk

Babona
22 February 2022

Beste sushi Veghel en omgeving.

Jos van de voort
14 February 2022

Het was een mooi aangeklede Valentijnsbox. Mooi om te zien en erg lekker

Lars van Asseldonk
12 February 2022
Chantal Van hoof
11 February 2022

Top! Altijd erg goed, vers en lekker! Personeel ook heel erg vriendelijk.

ista
7 February 2022
Nico Wijnen
6 February 2022

Lekker gegeten en genoten met z'n allen van de celebration box en vegan box

Deborah de Wit
4 February 2022

De bestelling was op het afgesproken tijdstip gereed. De kwaliteit van de producten was erg goed. De medewerkers maakten een vriendelijke indruk.

M van eerd
2 February 2022
Simone
30 January 2022

Heerlijk gegeten weer!

Mieke
28 January 2022

Ziet r prachtig uit en is erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Sanne
28 January 2022
Leontine
24 January 2022

Heerlijke gevarieerde en goed gevilde pokebowl met allemaal verse ingrediënten. Vriendelijk personeel en op de afgesproken afhaaltijd staat ook klaar!

Nico Wijnen
24 January 2022

Niets aan toe te voegen . Gewoon ontzettend lekker en goede kwaliteit.

Eijkemans
24 January 2022

Het was weeeer heeeel lekker 😋👍👍👍

Deborah de Wit
22 January 2022

+ de smaak en presentatie waren zeer goed en voor herhaling vatbaar. + De aanduiding van allergenen op de website was goed. +/- niet alle tapioca parels waren goed gekookt. +/- we hadden liever 2 paar stokjes gehad i.p.v. 1 en de zakjes gember e.d. waren voor ons niet nodig. +/- de keuze van producten zonder gluten had iets uitgebreider mogen zijn.

Meryem Jonkers
16 January 2022

Super lekker, echt hele lekkere sushi. Aanrader!

puk van den heuvel
13 January 2022
Travis
10 January 2022

Noticed they have bubble tea on the menu. Lucky me cuz i love both bubble tea and sushi! Decided to order for takeaway on a Thursday evening. Absolutely no regrets. Sushi was delicious and so was the bubble tea. Will definitely order again!

Yasmine
8 January 2022

Sushi was niet vers en heel koud.

Mandy Olthof
5 January 2022

Super goed!!

Yolanda
4 January 2022

Super

Christ Dekker
3 January 2022

tja die kaas op de sushi. Verder heel vriendelijk en op afgesproken tijdstip klaar.

Jolanda
3 January 2022

Super lekker en vers we gaan zeker terug

Theo Gevers
3 January 2022

Topeten, echt heel lekkere poke bowl met verse mango en heerlijke zalm. De sushi is ook super en als extra de bubble tea met chocolat.

Suzanne
2 January 2021
Dorien
2 January 2021

Heerlijk gegeten

Van Grunsven
2 January 2021

Het was weer heerlijk en zag er geweldig uit!!

Karlijn
1 January 2021
SD
30 December 2021

Super vers, hele lekkere sushi. Met zorg bereid. Grote sushistukken. Echt een aanrader!

Dvd
30 December 2021

De sushi was lekker maar sommige erg gekruid. De service vond ik een stuk minder. Besteld om tussen 17:15 en 17:30 af te halen en dan kom je om 17:20 en moet je nog wachten. Ik werd ook niet echt vriendelijk te woord gestaan.

Martine komcuk
30 December 2021

Het eten was goed het enige minpuntje was dat er weinig soyasaus bij zat en maar voor 1pers stokjes.

C goossens
30 December 2021
Wijnen
29 December 2021
Engelbert
26 December 2021

Heerlijk weer voor herhaling vatbaar

Struikenkamp
26 December 2021

Sushi ‘s mogen smaller zijn.

Marieke
25 December 2021
M Dijkhoff
24 December 2021
Chris
19 December 2021

Outstanding , nog nooit zoveel vegetarische keus! Geweldig!

Christ Dekker
19 December 2021

Veel te veel gebakken uitjes, kaas niet nodig,

Broek
12 December 2021

Het was weer erg lekker! En vooral vers!

Eijkemans
12 December 2021

Het was weeeer heeeeeel lekker Top zaak !!!

Helena
10 December 2021

Gastvrij en vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten. Kregen goed advies bij het bestellen van de gerechten. Alle gerechten zeer smaakvol en versgemaakt.

Hoogvliet
6 December 2021

Inmiddels 3x een box besteld en elke keer is die heerlijk vers en precies op tijd klaar! Soms moet er nog net de laatste hand aangelegd worden. Mijn favoriete sushi spot in Veghel en omgeving

Dorien
5 December 2021

Heerlijke gegeten

Peter
4 December 2021

Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

BR
3 December 2021
Daniëlle
28 November 2021

Heerlijke pokebowl!

Karlijn
27 November 2021

Na het kapotscheuren van mijn tas, waar niemand iets aan kon doen, gewoon een nieuwe pokebowl gekregen! Goede service!

Marleen
26 November 2021

Al heel vaak besteld en altijd goed. Topkwaliteit!!

Iris
24 November 2021

Vriendelijke mensen en de beste sushi van heel Veghel! Ook het concept van hun Bubble tea is erg leuk (stiekem heb ik al een heuze bubble tea verslaving opgelopen). Altijd netjes op tijd en toen ze 1x te laat waren hebben ze meerdere maken hun excuses aangeboden. Ik ben fan!

Michiel
21 November 2021
artijn
17 November 2021

Hoge kwaliteit poke bowl, super vers. Precies zoals ik het graag heb. Dank jullie wel.

Vera Schneider
17 November 2021

onze sushi favoriet hier in Veghel!

L Chen
15 November 2021
Paul Deenen
14 November 2021

Netjes op tijd en erg lekker ook nog een extraatje

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniel
11 November 2021
Hermes
31 October 2021

In een woord het was weer geweldig. Ga zo door.

Paul
31 October 2021
Joanna
30 October 2021

zeer goed, altijd vers

Nikkie
30 October 2021
Iris
20 October 2021

Lekkere sushi en bubble tea, veel keuze, vriendelijke mensen en snel klaar!

trudyvanboxmeer@gmail.com
17 October 2021

Heerlijk gegeten! Heel klantvriendelijk! Top!

Lee
17 October 2021
Natalia
17 October 2021

Amazing sushi 🍱 best in town

Danique
16 October 2021

Na een eerste slechte ervaring, hebben ze het netjes opgelost en heb ik ze het voordeel van de twijfel gegeven en nogmaals besteld. Dit keer lekkere verse sushi. De signature rolls zijn heel groot (daarom ook redelijk aan de prijs)! Helaas zat alleen het verrassings bijgerecht er niet bij.

Frankie
11 October 2021

Heerlijke sushi. De beste hier in omstreken. En de service en presentatie van het eten zijn on point 👌🏼Mijn favoriete plekje om te bestellen🤗

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Saskia
10 October 2021

Mooi restaurant en vriendelijk personeel. Heerlijk verse sushi. Ik rij er regelmatig vanuit Arnhem voor naar Veghel.

Agitte
10 October 2021

Mijn man is geen Sushi liefhebber maar nu hij deze heeft geproefd is hij om. Heelijk en fijn voor mij nu kunnen we vaker sushi eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nancy
9 October 2021

Top ! Heerlijk 🥰

Josette Manders
3 October 2021
Eijkemans
20 September 2021

Was weeeer heeeeel lekker !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Benyahya
12 September 2021

De sushi was lekker en van goede kwaliteit. De bezorging was ruim een uur te laat en men is wat karig met sojasaus en stokjes. In mijn optiek kunnen zij hier meer aandacht aan besteden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniëlle
12 September 2021

Heerlijke pokebowl!

Roelofs
12 September 2021

Super weer

Yolanda Berendes
11 September 2021

Ik denk dat het de lekkerste pokebowl tot nu toe is , die ik gegeten heb . Goed gevuld , heerlijk van smaak en de temperatuur was lauw , heel prima dus . Ik ga snel weer bestellen want ik ben zo aangenaam verrast!

Everhagen
5 September 2021

Sushi smaakte super goed! Het eten was vers en op tijd klaar!

SDO
4 September 2021

Sushi was heerlijk, alles lekker vers en goed! Bezorging duurde lang maar hiervoor werd netjes gebeld en we kregen zelfs een tegoedbon voor het lange wachten. Al met al zeker een aanrader.

Paul Deenenw
4 September 2021

Helaas te late bezorging

Mieke Van Kesteren
4 September 2021

Deze sushi's zijn erglekker. Wij gaan zeker vaker bestellen .

Engelbert
29 August 2021

Heerlijk goede kwaliteit. Gaan we zeker nog een doen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Beekmans
29 August 2021

Hebben heerlijk genoten topper

Veghel
28 August 2021
Martijn
27 August 2021

Super kwaliteit,iets later dan gepland.bedankt

Dorien Selten
25 August 2021

Super lekker gegeten. Geen verbeterpunten

Yvonne
21 August 2021

de bestelling zag er zoals altijd keurig uit. Wederom heerlijk gegeten. Mijn visite heeft ook genoten, complimenten!

Martijn verhoeven
19 August 2021

Topkwaliteit verse sushi,heel vriendelijke mensen waar sommige mensen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Mark
18 August 2021

Super lekker

Piet
18 August 2021

Heerlijke sushi, gevarieerd assortiment en vers bereid . Voor herhaling vatbaar.

Anna
9 August 2021
Koole
8 August 2021

Beste sushi van Veghel en omstreken. Wij hadden de zomerbox en zeker de carpaccio rol was om je vingers bij af te likken the no raw spicey zalm was heerlijk pittig. We hebben van elk stukje sushi genoten en komen snel nog eens terug

Raaijmakers
6 August 2021

De lekkerste sushi in Veghel

M van den Berg
4 August 2021

Was heerlijk!!!

Noor
3 August 2021

Kwalitatief de beste sushi die je in Veghel en omstreken kunt bestellen! Vers, vernieuwend en mooi opgemaakt. Vriendelijke medewerker en snelle service.

Eijkemans
31 July 2021

Het was weeeeer heeeel lekker

Anne De Groot
28 July 2021

Top en super lekker!!!!!!

M van eerd
25 July 2021
Diana
24 July 2021

Very very delicious . Definitely come back

Anke
24 July 2021

Beste sushi 🍱

Maaike
20 July 2021

Superlekkere en goedgevulde pokebowl

Anneke van Rijs
19 July 2021

Beste sushi van Veghel! Wel ietsje bovengemiddeld geprijsd, maar je kunt sparen voor korting 😉

Mieke en peter
17 July 2021

Prachtigee opgemaakte schaal met bijzonder lekkere sushi. Zeer zekerVoor herhaling vatbaar.

Rebecca
17 July 2021
Kuijpers
17 July 2021

Super, verzorgd en erg lekker

B
14 July 2021
Mayke
14 July 2021

Geleverd op afgesproken tijd. Enorm lekker!!

Eline
13 July 2021

Super bedankt! Geslaagde verjaardag dankzij jullie! Groetjes en tot snel

Melanie
13 July 2021

Levering was snel, heerlijke gyoza’s en goede sushi. Relatief duur

Dimf
10 July 2021

Sushi was erg lekker!!! Super vers en echt goed!! Komen zeker weer terug

Diana
10 July 2021

Amazing sushi and bubble tea . Taro and lychee taste delicious 😋 I drive special from Eindhoven and so happy cause it worth it !

Eijkemans
10 July 2021

Het was weeeer heeeeel lekker Top

Leontine Kerkhoff-Poulussen
9 July 2021

Heerlijke pokebowls met verse ingrediënten en veel diversiteit aan ingrediënten. Zeer ruime portie.

Daniëlle
6 July 2021

Heerlijke pokebowl. Zeker voor herhaling vatbaar

Imke
4 July 2021

Heerlijk eten en snelle service. Personeel is erg vriendelijk! Ziet er allemaal netjes uit!

Anoniem
4 July 2021

Ga zo door.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guusje Versantvoort
4 July 2021

Was echt super lekker en zag er allemaal top uit!

Hendriks
3 July 2021

Heerlijke gerechten, netjes en mooi op een schaal. Ruim voldoende Soya, wasabi etc. en stokjes. En we kregen er ook nog wat extra sushi’s bij als verrassing, helemaal top!

Evelien
1 July 2021

Heerlijke verse sushi van goede kwaliteit en snel gebracht

Valerie
1 July 2021

Altijd verse en heerlijke sushi voor een leuke prijs. Wij komen vaak hier sushi afhalen. Personeel heel vriendelijk en sushi is altijd op tijd klaar! Aanrader !

Ingrid
28 June 2021

Perfecte verse sushi

Peter Plat
27 June 2021

Top geholpen extra gebeld ivm de leveringen, daarbij ook nog extra sushi’s erbij gekregen om te proeven smaakte geweldig 👍🏻👍🏻Dank daarvoor

Mieke
26 June 2021

In 1 woord, geweldig!

Laura
26 June 2021

Mooie sushi, vers bereid. Prijzig, maar absoluut lekker!

Marieke
26 June 2021

De sushi is erg lekker, en mooi gepresenteerd.

Afhaal klant
24 June 2021
Bakels
23 June 2021
Anne De Groot
23 June 2021

Super lekker en hele goede service 🧋😀

Van den Broek
22 June 2021

Supervers en lekker!

Sanne
16 June 2021

Super lekkere sushi!! Echt top!

Carry
12 June 2021

Heerlijke sushi, echt kunstwerken af en toe.

Yvonne
12 June 2021

Zag er top uit en smaakte heerlijk!

Demi Van uden
11 June 2021
Anneke
8 June 2021
job
7 June 2021

heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Heumen
6 June 2021
Joyce Renting
6 June 2021
Hans Deelen
5 June 2021

Was erg lekker, kom zeker terug.

Monique van Galen
4 June 2021

Het was helemaal top👍 Superlekker!

Tina
4 June 2021

Sushi was van goede kwaliteit en zag er prachtig uit ook de bubble Tea was heerlijk. Wel echt aan de prijzige kant. Dat maakt het minder interessant dit op regelmatige basis te overwegen.

B
3 June 2021

Bubbletea was heel lekker

Eijkemans
3 June 2021

Heeeeeel lekker 😁😁

Eline
30 May 2021

Heerlijk gegeten en wat was het eten en drinken mooi verpakt. De kwaliteit was super vers en alles smaakte top. Volgende week bestellen we weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessie
30 May 2021

Echt super netjes! En heerlijk gegeten.

Ron Jonkers
29 May 2021

Lekkere sushi

Theo Gevers
29 May 2021

Super lekkere bubble tea, heerlijke spiesen, crispy chicken was heerlijk. Bowl met chicken was ook lekker. Goede tijdsindicatie en mooie verpakkingen om te zien.

Miranda Van Heukelom-Honig
27 May 2021

Perfecte sushi, erg mooi gepresenteerd, bezorging binnen 5 minuten van gemelde bezorgtijd.

Ellen
27 May 2021

Heerlijke sushi! Vers gemaakt, super kwaliteit

Alexis
25 May 2021

Erg smakelijk, komen zeker terug!

Bloskma
25 May 2021

Er werd netjes gebeld om te melden dat het iets later kwam. Heerlijk sushi! Alles zag er heel mooi en lekker uit!

Femke
25 May 2021

Heerlijk verse sushi! Enige nadeel was dat ik online besteld had met 18u als afhaaltijd. In de email- die ik toevallig bekeek- stond 18.20u als afhaaltiid. Ik heb gebeld hierover (zou zijn agv vele bestellingen) en keurig opgelost. Echter dit moet niet kunnen. Ik denk dat veel klanten niet hun mail bekijken...dus dan leidt het tot onnodige drukte in winkel en onnodige wachttijden

Frank
25 May 2021

De beste sushi tent van Veghel!

..
25 May 2021
Gerrie
24 May 2021

Het was niet alleen erg lekker maar de schotel zag er ook mooi uit

Lamia
24 May 2021

Was heel lekker en je proeft dat het vers is.

Judith
24 May 2021
Jasper
23 May 2021
Katalin
23 May 2021

Enorm genoten van de verse sushi.

Paul
23 May 2021

Openingsweek...erg druk dus niet vreemd dat de bezorging wat te laat was. Sushi was lekker. Rolls waren niet erg strak gerold, dat is jammer

Silva
23 May 2021

Sushi was lekker bij een zat er meer sla boven op zag je niet goed welke het was minder sla gebruiken maar zeker kom terug gek op sushi

Joly
23 May 2021

Het was super top

Mieke
23 May 2021

De sushi was heerlijk. De bezorging mag netter.

Linda
22 May 2021
Hans De Steur
22 May 2021

Alles was prima op smaak.

Laaroussi
22 May 2021
Kuiper
22 May 2021

Nieuwe tent, vandaag voor de eerste keer proberen. Sushi smaakt zeer lekker, hier komen we vast nog vaker.

Gaby D
22 May 2021

Echt heerlijke sushi! En de bubbletea is ook de moeite waard

Marleen
22 May 2021
HMA Raaijmakers
21 May 2021

We hebben heerlijke sushi gegeten. Hier gaan we vaker terug komen.

Iris
21 May 2021

De sushi’s zien er prachtig uit. Met zorg gecombineerde, ingredienten. Voortreffelijke smaak! Nette en mooie verpakking. Zeker aan te bevelen!

Joost
21 May 2021

Heerlijk gegeten

Evelien
20 May 2021

Heerlijke sushi goede kwaliteit mooie presentatie.verrassend

Rainer Schlönvoigt
19 May 2021

Het was heerlijk! Ik heb de teriyaki saus niet eens gebruikt bij de zalm pokebowl, omdat die zonder ook al super lekker was!

Van den Broek
18 May 2021

Heerlijk!

Marco
18 May 2021
M. vd Watering
16 May 2021

Ontzettend lekker gegeten, verse producten, snelle levering, vriendelijke mensen, waar voor je geld!!

Anita
16 May 2021

Heerlijke sushi!

Brusselers
15 May 2021

Heerlijk gegeten en super netjes opgemaakt zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader

Vyara
15 May 2021
Wouter
15 May 2021

Netjes op tijd klaar, goed verpakt en het belangrijkste heerlijke Sushi! Het is wel iets aan de prijs vergeleken met andere aanbieders. Hopelijk gaan jullie ook snel bezorgen. We hebben heerlijk gegeten.

Van Grunsven
13 May 2021
Jolanda
12 May 2021

Lekkerste sushi ooit, hier afgehaald! Vers, met zorg bereid en dat proef je. Mooi verpakt. Echt een aanrader voor Veghel eo.

Jolanda
12 May 2021

Lekkerste sushi ooit, hier afgehaald! Vers, met zorg bereid en dat proef je. Mooi verpakt. Echt een aanrader voor Veghel eo.

Van Leunen
10 May 2021

Super vers, lekker, en gevarieerde sushi. Ook de aankleding was hardstikke goed. Duidelijk beter en met meer zorg gemaakt dan de gemiddelde sushi afhaal.

Osman
8 May 2021
Lana N
8 May 2021

Heel lekker gegeten. Veel sushi besteld, maar ook warme gerechten geprobeerd. Alles was heerlijk. Proefde ook dat het vers was bereid. Vriendelijke personeel, die uitleg gaven bij het ophalen van de bestelling. Ik kom zeker terug!

Rob Van der Heijden
8 May 2021

Gewoon Top! Kwalitatief goede sushi, geen standaard eten maar net even iets meer. Goede service, zeer netjes behandeld.

Don
5 May 2021

very nice food i will make order again.